Četvrtak 13.02.2014.
10:51
kurir-info.rs

Soraja: Umalo me nisu kidnapovali

Nekoliko dana bila u strahu: Soraja Vučelić
 

''Umalo me nisu kidnapovali! Neki momci su mene i drugaricu cele večeri posmatrali u diskoteci. Nisam mnogo obraćala pažnju na njih, ali mi je jedan dečko iz našeg društva nagovestio da ne skidaju pogled. Nije mi bilo svejedno. Kada smo krenule, oni su nas u besnim automobilima sa zatamljenim staklima pratili od kluba do hotela. Stale smo ispred ulaza, a oni su se zaustavili na nekih dvadesetak metara iza nas. Bile smo uplašene. Vratar nam je prišao, rekle smo mu da su sumnjivi likovi u kolima, on je pozvao hotelsko obezbeđenje, a ti likovi su, kada su ih videli, upalili kola i samo prošli pored nas. Momci su nas dopratili do apartmana. Premrla sam od straha'', izjavila je Soraja, a prenosi ''Kurir''.

''Tresla sam se, kolena su mi klecala i jedva sam stajala na nogama. Takvih likova je na sve strane. Oni kad vide zgodnu devojku, svašta im pada na pamet. Dva-tri dana sam bila u strahu'', dodala je ona.

Vučelićeva je inače odlučila da se preseli u Dubai jer ima više ponuda da radi kao foto-model i da zarađuje mnogo novca. U početku se premišljala jer još nije završila fakultet, ali na kraju je ipak pristala.

Pročitajte i:

* Soraja snima spot sa Kristijanom Golubovićem

* Stanija i Soraja dobijaju rijaliti šou?

* Soraji uništili kola ljubavnim porukama

2024 © - Vesti online