Sreda 12.02.2014.
16:29
mozzartsport.com

Bravo Zmajevi! Voždovac pomaže bolesnoj deci!

 

Ovu odluku je javnosti izneo sekretar kluba Dragan Pilipović i naglasio da je to tek početak humanitarnih akcija koje će klub u budućnosti organizovati.

"Verujemo da su deca naše najveće bogatstvo, a u Srbiji, nažalost, postoji mnogo mališana kojima je potreban novac za operacije. Stoga će FK Voždovac od sledećeg meseca 20 odsto zarade od prodaje karata, prodaje suvenira u našoj radnji koja će biti otvorena u Šoping centru 'Stadion', kao i od zarade koja se ostvari od škole fudbala, uplatiti u humanitarne svrhe. Nadamo se da ćemo na ovaj način dati pozitivan primer i drugima da pokrenu slične akcije. Ovo je tek početak našeg humanitarnog rada. Za budućnost spremamo brojne projekte o kojima ćemo vas blagovremeno obavestiti", rekao je Pilipović.

Sekretar kluba je objavio i ekskluzivno potpisivanje ugovora sa brendom sportske opreme "Diadora" koju će igrači kluba koristiti.

Po završetku oficijalnog dela je organizovano fotografisanje svih pojačanja sa stručnim štabom. Tom prilikom je objavljeno da će dres Voždovca u sledećem periodu nositi Mario Božić, Nemanja Supić, Zoran Popović, Aleksandar Vasiljević, Marko Pavićević, Stefan Tripković, Nikola Todorić, Saša Jovanović, Josip Projić i Duško Dukić, kao i da je Stafan Babović odlučio da ostane jedan od stožera igre kluba.

2024 © - Vesti online