Sreda 12.02.2014.
14:43
vecernji.hr

Koji pevač je "vepar" u krevetu?

I njegova supruga kaže da je zver: Sandi Cenov
 

– Bio sam danas dobar mužić. Kupio sam cveće i vodio suprugu na ručak, priznao je Sandi Cenov. Njegove reči je potvrdila i supruga Ilina, koju je voditelj Dalibor Petko nazvao u emisiji.

– Stvarno je dobar muž. U jednom trenutku smo počeli da pričamo i to radimo već devet godina, rekla je Ilina Cenov, a Sandi je dodao da deca pokazuju kako u braku rade i neke druge stvari.

– Kad se zver otme kontroli, onda nastane dvoje dece, rekla je gospođa Cenov aludirajući na stihove nove pesme u kojoj se Sandi upoređuje s ranjenom zveri.

– Početak zaljubljivanja je najlepši i verujem u tu ljubav na prvi pogled, kaže Sandi, koji je upravo o toj temi progovorio u novom singlu.

U emisiji je potom dobio zadatak da se uporedi sa zverima u određenim situacijama.

– Na motoru sam lav, kojem griva leti iza kad nema kacigu; na skijama sam zmija; u borilačkim sportovima nešto između slona i nosoroga, a za volanom pravi tigar, rekoa je Sandi i dodao da u svađama igra mudro, pa se uporedio sa sovom.

- Kuhinja mi baš ne ide. Tamo sam nešto između veverice i ježa, a na pozornici sam  vuk koji umire do kraja. U krevetu sam vepar, to je valjda još jedino ostalo, rekao je Sandi...

Pogledajte:

2024 © - Vesti online