Utorak 11.02.2014.
17:32
telegraf.rs

Drama košarkaša C. zvezde u vazduhu

Slavlje košarkaša Zvezde posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća
 

Trebalo je da crveno-beli da doputuju u Bilbao nešto posle 12 sati, ali u planirano vreme nisu uspeli da slete zbog oluje. Avion sa igračima i stručnim štabom dva puta je bezuspešno pokušao da sleti na aerodromu u Bilbau, pa je preusmeren na pistu u Madridu, saznaje ''Telegraf''.

Iz Madrida je crveno-bela ekspedicija primorana da putuje autobusom do finalne destinacije, za šta će im biti potrebno pet sati.

''S obziorm da je aviokompanija obezbedila autobus primorani smo da putujemo zajedno sa ostalim putnicima iz aviona. To znači da će svaki igrač imati samo po jedno sedište, što će vožnju od čak pet sati za tako visoke momke kao što su košarkaši učiniti još napornijom. Rukovodstvo kluba činilo je velike napore da nam obezbedi poseban autobus, u tome su uspeli, ali bismo morali da čekamo još najmanje tri sata što nam nije odgovaralo. Po planu je trebalo da odavno budemo u hotelskim sobama u Bilbau i da se odmaramo, a mi ćemo doputovati tek u večernjim satima. Zadesio nas je veliki peh, ali šta je tu je'', rekao je tim menadžer crveno-belih Nebojša Ilić.

Večernji trening crveno-belih zbog napornog puta je otkazan. Duel sa Bilbaom na programu je u sredu sa početkom u 20 sati i 30 minuta.

2024 © - Vesti online