Utorak 11.02.2014.
22:43
Beta

DS: Mihajlovićeva da odgovara zbog novih računa

Na udaru Demokratske stranke: Zorana Mihajlović
 

"DS zahteva odgovornost ministarke Mihajlović jer je EPS objavila da zbog izgubljenog poverenja građana odlaže uvođenje novih računa za struju, koje je ona predstavila kao najveći rezultat svog ministarstva u prethodnih 18 meseci", navodi se u saopštenju.

Demokratska stranka izrazila je posebnu zabrinutost zbog toga što, kako kažu, ministarstvo i EPS kriju od javnosti da sistem za nove račune građane košta tri miliona evra, kao i da je javna nabavka tog sistema sprovedena po hitnom postupku.

Ministarka Mihajlović dužna je da građanima odgovori na šta je potrošen toliki novac, a da vec godinu dana ministarstvo i EPS ne umeju da izdaju običan račun za struju, dodaje se u saopštenju DS.

Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je danas na novi izgled računa za struju nije potrošila"nijedan jedini dinar" i odbacila je navode Demokratske stranke (DS)

da će novi koštati građane tri miliona evra. EPS je kao "potpunu neistinu" odbacio i navode DS da je za tu namenu sprovedena javna nabavka po hitnom postupku.

2024 © - Vesti online