Utorak 11.02.2014.
19:21
woodtv.com, telegraf.rs

Pucala po Meku jer joj nisu stavili slaninu na sendvič

Naljutili je radnici: Šanika Tores
 

Toresova se u pratnji još jedne ženske osobe stala na drajv in MekDonaldsa i naručila svoj obrok, ali je dobila pogrešnu porudžbinu. Zaposleni su se izvinili za grešku i rekli da će prilikom njene sledeće posete obrok biti besplatan.

Da bi proverila istinitost ovog obećanja, nešto kasnije u toku noći vratila se opet u isti restoran, u dobrom raspoloženju. Čak je i flertovala sa zaposlenim koji je radio na prvom prozoru drajv in-a, ostavivši mu na cedulji i svoj broj telefona.

Međutim, kada su se drugarice odvezle do sledećeg prozora da preuzmu porudžbinu, Toresovu je obuzeo bes jer je opet došlo do greške. U afektu je izvadila pištolj i uperila ga ka zaposlenom. Metak koji je ispalila je prošao kroz prozor automobila, a zatim i kroz prozor MekDonaldsa.

Zaposleni nisu odmah shvatili šta se desilo. Mislili su da je eksplodirao aparat za kafu. Policija je brzo stigla na mesto incidenta, a u trag napadaču je ušla zahvaljujući broju telefona koji je ostavila prilikom porudžbine.

Toresova je uhapšena kod svoje kuće i trenutno čeka presudu povodom optužbe za nelegalno nošenje i uputrebu vatrenog oružja, uz izrečenu kauciju na 36.000 evra.

2024 © - Vesti online