Ponedeljak 10.02.2014.
15:58
mozzartsport.com

Mile Jovičić vodi Partizan!

 Dosadašnji prvi čovek Partizana Dragan Đurić
 

Sekretarijat Partizana je održao danas vanrednu sednicu u Zemunelu, gde je odlučeno da predsednik kluba Dragan Đurić, dok se vodi proces protiv njega povodom sporne privatizacije Veterinarskog zavoda, prenese ovlašćenja na potpredsednike Mileta Jovičića, Duška Jovanovića i Ratomira Babića.

U narednom periodu Jovičić će se najviše baviti crno-belima uz pomoć najbližih saradnika, a Đurić ostaje u klubu i učestvovaće u radu koliko mu to obaveze budu dozvoljavale.
“Na današnjoj sednici Sekretarijata Upravnog odbora FK Partizan predsednik kluba je obavestio Sekretarijat da zbog privatnih obaveza neće moći da se posveti radu kluba u meri i na način kao što je to bio slučaj u prethodnom periodu. Predsednik kluba je predložio, imajući u vidu blizak početak takmičarske sezone, obaveze i ambicije kluba, da potpredsednici kluba preuzmu poslove predsednika kluba. Sekretarijat je prihvatio izneti predlog, a predsednik kluba će učestvovati u radu organa kluba u skladu sa mogućnostima. Današnje odluke Sekretarijata biće potvrđene na narednoj sednici Upravnog odbora kluba”, stoji u saopštenju Partizana.

2024 © - Vesti online