Nedelja 09.02.2014.
23:06
Beta

Dolonc: Ne žalim što sam izgubila, bila je sjajna

 Vesna Dolonc
 

"Ne žalim što sam izgubila. Igrala sam najbolje što sam mogla. Tempo meča je bio veoma visok, stalno je prebacivala pritisak na mene, pogađala je ćoškove i kada mi je davala šansu da igram, bilo je teško da pronađem bilo kakvu igru", rekla je Dolonc.

Srbija je poražena od Kanade u Montrealu sa 3:0 u meču prvog kola Svetske grupe II, a odlučujući poen domaćoj ekipi je donela Eženi Bušar trijumfom nad Dolonc.

"Bilo je teško igrati danas protiv sjajne Bušar. Bila sam manje koncentrisana i manje brza nego juče, ne bih rekla da me je jučerašnji meč sa Voznijak iscrpeo, samo nisam imala priliku da igram na svom nivou. Jedino o čemu sam razmišljala je da sve vreme moram da igram na visokom nivou, da se naviknem na pritisak", rekla je Dolonc.

Bušar je istakla da je srećna što je donela Kanadi plasman u plej-of Fed kupa i da joj igranje za reprezentaciju uvek pričinjava zadovoljstvo.

"Presrećna sam, nije bilo lako izboriti pobedu. Drugačiji je osećaj igrati se reprezentaciju, jer to je svega dvaput, triput godišnje. Drago mi je da mogu da igram i doprinesem svojom igrom", istakla je Bušar.

2024 © - Vesti online