Nedelja 09.02.2014.
19:52
dailymail.co.uk, telegraf.rs

Žene, stigla je orgazam vakcina! (VIDEO)

Foto: Ilustracija
 

Endokrinolog i stručnjak za matične ćelije, doktor Semjuel Vud iz kalifornijskog La Jola centra za seksualno zadovoljsvo , patentirao je O-vakcinu za koju tvrdi da istovremeno pojačava seksualnu želju i zadovoljstvo u krevetu. Ona se ubrizgava u takozvanu O-tačku, smeštenu na samom ulazu u vaginu, u blizini klitorisa.

O-vakcina sastoji se od trombocita iz ženine vlastite krvi, a deluje tako što podstiče rast i razvoj novih ćelija u najintimnijem području, čime klitoris i sama vagina postaju daleko osetljiviji na svaki nadražaj.

Inače, ubrizgavanje krvnih pločica koristi se u tretmanima podmlađivanja lica, poznatijim kao vampirski fejs-lifting, a ovaj doktor je samo istu metodu prilagodio intimnoj zoni.

"Ja ne verujem u postojanje misteriozne G-tačke. Ona I ako postoji, nije fizički opipljiva. Zato ovom tretmanom mi stimulišemo vrlo senzitivno područje O-tačke koje se nalazi tik uz sam klitoris. Pacijentkinje me zovu da mi se zahvale, najčešće rečima “O! To se zove orgazam!”, pohvalio se doktor Vud u jednoj emisiji.

Jedna doza O-vakcine, koja je još uvek u fazi kliničkih ispitivanja, košta oko 1.500 američkih dolara, a zasad je dokazano da njeni moćni efekti traju duže od godinu dana.

2024 © - Vesti online