Nedelja 09.02.2014.
15:31
alo.rs

Sara: Ivanova ćerka me molila da ostanem u Srbiji

Sara i Ivan iz dana kada su učestvovali na ''Farmi''
 

''Lena je sve vreme vikala: 'Baci kartu, baci kartu'. Baš je bila tužna što idem i jedva smo se razdvojile. Ona je zaista jedno divno, inteligentno i pametno dete, i mnogo sam je zavolela. Pošto Ivan i idu idu na rođendan kod ćerke moje drugarice u jednu igraonicu, bila je jako tužna što ne idem sa njima. Onda sam joj obećala da ćemo se čuti preko 'skajpa' i da će mi ispričati kako je bilo. Samo Ivan mora da ode i kupi kameru'', izjavila je Sara za ''Alo'' pre poletanja aviona za Istanbul i dodala da će joj Ivan mnogo nedostajati.


''Naravno da će mi Ivan mnogo nedostajati, ali i to vreme će brzo proći. Ja sam već navikla na takve situacije, jer sam imala prilike da se nađem u istim, ali on nije. Sve će biti u najboljem redu, svakodnevno ćemo se čuti i dopisivati. Ne znam da li ću imati prostora da se vidim sa njim ako đođe, jer su nama tamo ispunjeni dani i nikad se ne zna kada smo slobodni, ali biće sve u redu'', kaže Trajanovićeva.

Inače, Ivan Marinković je dovezao svoju dragu na aeorodrom “i sve vreme vodio računa o njenom prtljagu. Njih dvoje su se sve vreme grlili i razmenjivali poljupce i bilo im je izuzetno teško da se razdvoje. Ali kako su veoma zaljubljeni, veruju da će ova razdvojenost brzo proći i da neće uticati na njihovu vezu, piše beogradski list.

2024 © - Vesti online