Subota 08.02.2014.
22:03
Kurir

Viki Miljković gradi kuću samohranoj majci 4 devojčice

Viki pomaže četiri devojčice koje su ostale bez oca
 

"Deco, preselićemo se blizu škole", kroz suze je ponavljala majka četiri devojčice: "Presrećna sam. Iz firme mog pokojnog supruga obećali su mi i zaposlenje kad se preselimo bliže gradu kako bih mogla lakše da dolazim na posao, a deca u školu. Kad padne sneg, ovde nema pomeranja. Nemoguće je kolima proći do nas".

Muke njene porodice prvi je otkrio poznati novopazarski humanista Hido Muratović, a na tužnu priču odreagovala je Viki Miljković, koja ih redovno snabdeva svim potrebnim namirnicama. Intenzivirala je saradnju s ljudima iz stranke Rasima Ljajića, koja je na vlasti u Novom Pazaru, kako bi se Dunjićima obezbedio plac na kojem će im ona podići kuću.

"Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović bio je više nego predusretljiv i kao i mnogo puta do sada pomogao je siromašnima. Zahvaljujem i svim članovima Skupštine koji su glasali da se ovaj plac dodeli Dunjićima. Čim se završi papirološka procedura, započećemo gradnju njihovog novog doma i tako ćemo obezbediti bolju budućnost i šansu za uspešniji život četiri preslatke devojčice", rekla je Viki.

2024 © - Vesti online