Subota 08.02.2014.
12:41
RTS

"SNS je protiv povećanja poreza"

"Nije bilo realnog povećanja prihoda, pa tako ne može da bude ni povećanja poreza"
 

- Srpska napredna stranka zahteva od Privremenog organa da ne bude povećanja poreza za građane u Beogradu. Nije bilo realnog povećanja prihoda, pa tako ne može da bude ni povećanja poreza, navela je Zorana Mihajlovićeva za RTS.

Ministarla energetike je navela da je dobro što je Skupština grada danas otvorila vrata za građane i što će zajedno sa Ministarstvom energetike omogućiti razgovor sa građanima.

- Mi smo tu zbog građana, SNS, stranka kojoj pripadam smatra da u narednom periodu nova gradska vlast mora da otvori vrata građanima", kazala je Mihajlović i navela da sekretrijati moraju više pažnje posvetiti građanima, da rade, ako je potrebno i subotom i tako budu na usluzi građanima.

Mihajlović je dodala da se danas očekuju pitanja građana koja se odnose pre svega na struju, grejanje, problem sa gradskim saobraćajem.

Razgovori su građanima važni, jer kako je navela, na osnovu razgovora sa ljudima mogu mnogo realnije da se donesu odluke.

Predsednik Privremenog organa grana Beograda Sinsisa Mali i ministarska energetike Zorana Mihajlović primaće danas do 13.30 sati građane koji će tom prilikom moći da iznesu svoje probleme, postave pitanja i daju sugestije.

2024 © - Vesti online