Četvrtak 18.03.2010.
17:13
Srna, Vestionline

Eksplozija u sportskom centru na Ozrenu

Ona je dodala da se incident dogodio 15 minuta posle ponoći, kada u tom i u obližnjim objektima nije bilo nikoga, osim radnika obezbeđenja koji nije povređen. "Oštećena je konstukciji krova, kao i zid koji je od drveta, a polupana su sva stakla na objektu", dodala je Stanimirovićeva.

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj Goran Đurić izjavio je da je istraga u toku i da su izuzeti određeni predmeti sa mesta eksplozije i poslati na ekspertizu. On nije mogao reći o kojoj vrsti eksploziva je reč.

Potpredsednik SDS-a Borislav Bojić osudio je noćašnju eksploziju i ocenio da to predstavlja pretnju SDS-u, jer je direktor Centra predsednik dobojske omladine ove stranke.

Bojić je rekao da SDS smatra da je povod za ovaj napad oslobađajuća presuda suda u Doboju za ubistvo potpredsednika SDS-a Branislava Garića.

"Ovo samo po sebi upućuje na jednu ocenu da je oslobađajuća presuda Suda u Doboju ubici Garića oslobodila ili osokolila sve kriminalce", rekao je Bojić novinarima u Banjaluci.

Bojić tvrdi da je u incidentu na Ozrenu "pucano iz zolje", međutim dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj Goran Đurić nije mogao da keže o kojoj vrsti eksploziva je reč.

2024 © - Vesti online