Petak 07.02.2014.
09:24 >> 10:50h
Kurir, Beta

"Dačiću, dosta ucenjivanja SPS-a"; "Čedo, što si varao - varao si!"

Nastavlja se "prepucavanje": Jovanović i Dačić
 

- Želim da pobedimo Dačića, da dobijemo veću podršku od one koju on ima da ne bi ucenjivao Srbiju, jer samo to dobro radi, rekao je Jovanović i dodao da je Dačić "prevario Koštunicu, Tadića, a sada to hoće da uradi sa čitavom zemljom".

- Želim da mu oduzmemo tu moć ucenjivanja, koja ga je dovela u poziciju da on bude taj koji postavlja gradonačelnika, a ne Beograđani, smatra predsednik LDP.

Socijalisti su odmah stali u odbranu svog šefa i opomenuli Jovanovića, tvrdeći da je njegova briga jedino hoće li uspeti da sakupi potpise i ubedi građane da glasaju za njega.


- Bolje bi mu bilo da odgovori na pitanja kako je prevario studente 1996. i građane Srbije posle 5. oktobra 2000. godine, šta je pričao pre, a šta radio posle, i da se nada da ti isti studenti i građani imaju slabo pamćenje kako bi možda prešao cenzus, navedeno je u saopštenju SPS.

LDP predala listu za parlamentarne izbore

 

Liberalno demokratska partija (LDP) predala je Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) listu "Čedomir Jovanović-LDP-SDU-BDZS" za vanredne parlamentarne izbore koji će se održati 16. marta, saopšteno je danas iz LDP-a.

 

Potpredsednik LDP Bojan Đurić je tom prilikom rekao da kampanju neće voditi "otvarajući frontove". Kako je istakao, kampanja koju će voditi biće vrlo dinamična, pozitivna, sa ciljem da se dođe do svakog građanina Srbije.

 

"Ovo je zemlja u kojoj je 800.000 nezaposlenih, zemlja s ogromnim javnim dugom, velikim problemima zaostalosti, izbegavanja modernizacije, zemlja koja je na evropskom putu suočena s mnogim problemima i političarima koji se kandiduju na ovim izborima je osnovni zadatak da te probleme počnu da rešavaju", rekao je Đurić.

2024 © - Vesti online