Petak 07.02.2014.
08:42
Beta

Đemba Đemba želi da zaigra na SP

 Erik Đemba Đemba prilikom dolaska u Partizan
 

"Zašto da ne? Potrebno je da samo budem dobar na terenu, da uživam i da se nadam da će selektor Kameruna misliti na mene ako mu je potrebno moje iskustvo", rekao je Đemba Đemba.

Kamerunski fudbaler je došao u Partizan kao veliko pojačanje, ali je u decembru 2013. sporazumno raskinuo ugovor sa crno-belima psole samo nekoliko meseci provedenih u Humskoj.

Nekadašnji igrač Mančester junajteda je naveo da mu je san da ponovo zaigra za nacionalni tim i da će selektor Folker Finke pozvati.

"Igrao sam za reprezentaciju osam i po godina od 2001. godine, pa ako mu trebam biću srećan da ponovo obučem dres Kameruna. To je san svih. Nadam se da će on razmisliti o tome", rekao je Đemba Đemba, koji je u karijeri, pored Junajteda i Partizana, igrao i za Aston Vilu, Barnli, Odenze i Hapoel Tel Aviv.

Đemba Đemba je kazao i da je srećan što je ponovo u Velikoj Britaniji.

"Škotska liga je slična engleskoj, tako da je ovo odličan potez. Potrebno mi je malo treninga da budem 100 odsto spreman i da bih mogao da odigram svih 90 minuta. Imaću nekoliko dana za trening i videćemo šta će trener odlučiti", rekao je Đemba Đemba.

2024 © - Vesti online