Četvrtak 06.02.2014.
00:19
Beta

Uz Đilasa stali Hrvati, sindikati i Aida

Aida Ćorović podržala Đilasa na predstojećim izborima
 

U saopštenju sa večerašnje sednice Predsedništva DS navodi se da tu listu podržavaju nevladine organizacije i pojedinci, stranke i udruženja nacionalnih zajednica.

"Uvereni smo da će građani u ovoj listi prepoznati jedinu alternativu nastavku obmana koje vode ka uspostavljanju jednoumlja u Srbiji", poručila je DS.

Demokratska stranka na predstojećim izborima nastupa bez nekadašnjeg predsednika Borisa Tadića i članova koji su se priklonili Novoj demokratskoj stranci koju on osniva.

DS je 31. januara saopštila da se "neće povući pred atmosferom straha", i da je 24 godine njene borbe za demokratiju obavezuju da "bude i ostane jasna brana jednoumlju i autokratiji", dok su funkcioneri koji je napuštaju, pokazali da su "izabrali drugačiji put".

Na svečanosti povodom 24. godišnjice rada DS, njen predsednik Dragan Đilas je u subotu rekao da se nada da su predstojeći izbori 16. marta poslednji put da se DS bori protiv diktature u Srbiji, protiv hajke i progona, cenzure medija, ekonomskog uništenja, zaduživanja, i lažnih obećanja.

2024 © - Vesti online