Sreda 05.02.2014.
21:15
Blic

Bakica ubila troje dok se isparkiravala

Bakin "ševrolet" završio u jarku
 

Policija je objavila da do nesreće nije došlo zato što je žena bila pod dejstvom alkohola, već da se utvrđuju drugi uzroci. Protiv Dorean Landstra (79) iz Palmete još nisu podignute optužnice.

Incident se desilo u nedelju ujutru, kada se manja grupa prijatelja okupila na crkvenoj službi. Bakica je isparkiravala svoj "ševrolet" terenac, i krenula je u rikverc kako bi oslobodila mesto za druga kola koja su takođe bila parkirana. U tom trenutku, auto je nastavio da ide unazad, i udario je sedam ljudi.

Nije jasno zašto starica nije uspela da se zaustavi. Auto je nastavio da se kreće sve dok nije došao do ivičnjaka, a potom udario u nekoliko manjih drveća, i na kraju završio u kanalu, delimično potopljen. Ni ona ni suvozač nisu povređeni.

Mediicinska tehničarka Mjurijel Vats, koja je došla na lice mesta kako bi pomogla povređenim, kaže da je zatekla groznu scenu.

"Prišla sam jednoj ženi koja je ležala potrbuške. Nije imala puls, znala sam da je mrtva", rekla je ona. Dodala je da je pomogla jednom čoveku koji je imao tragove od guma od "glave do pete".

2024 © - Vesti online