Sreda 05.02.2014.
16:26 >> 18:34h
Vesti, Beta

Kao nekad: Tuzlaci i Ćiro Blažević pali pred Zvezdom

Susret starih prijatelja: Dragan Džajić i Miroslav Ćiro Blažević
 

Protiv rivala iz lige nekadašnje SFRJ, a današnjeg člana drugoligaškog ranga takmičenja u Bosni i Hercegovini, kojeg sa klupe predvodi Miroslav Ćiro Blažević, crveno-beli su poveli u 50. minutu. Siguran sa "bele tačke" je bio Miloš Ninković, a zbog skrivljenog jedanaesterca je crveni karton dobio Samir Efendić. 

Posle toga su strelci bili Nejc Pečnik u 52. i Luka Milunović u 75. minutu.

Meč je odigran na stadionu Bonifika u Kopru. Prvi put u timu Zvezde je bio 32-godišnji Saša Cilinšek, nekadašnji mladi reprezentativac, koji je došao na probu.
 

Crvena zvezda je igrala u sastavu: Bajković (od 46. Rajković) - Cilinšek (od 46. Petković), Krneta, Pavićević, Mijailović (od 65. Nenadić) - Kovačević (od 65. Gogić), Milijaš (od 77. Rakić), Pečnik (od 70. Milunović), Ninković (od 74. Savićević) - Mrđa (od 77. Mihajlović), Dauda (od 46. Lazović).

Crveno-beli su tako zabeležili četvrtu pobedu na pripremama, pošto su prethodno savladali slovenačke klubove Ankaran (7:0), Triglav (3:1) i Domžale (1:0), uz poraz u Beogradu od Sloge iz Petrovca na Mlavi (0:1).

Sledeći meč Crvena zvezda igra protiv Kopra 8. februara od 14 časova, takođe na stadionu "Bonifika" u Kopru. Za kraj, četiri dana kasnije, sledi okršaj sa Goricom.

Do prvog zvaničnog susreta ove godine, na beogradskoj "Marakani" 23. februara protiv Javora u Super ligi, ostalo je nešto više od dve nedelje.

2024 © - Vesti online