Sreda 05.02.2014.
09:24
alo.rs

Poznatog glumca raskid oterao u smrt

Od studentskih dana je imao problem sa drogom: Filip Sejmor Hofman
 

Hofmana, koji se decenijama borio protiv zavosnosti od heroina, pre nekoliko meseci je napustila kostimografkinja Mimi O’Donel, sa kojom je bio u vezi 15 godina i sa kojom je imao troje dece.

On je pronađen mrtav sa iglom i špricem u ruci u stanu na Menhetnu koji je od oktobra iznajmljivao za 10.000 dolara. Taj stan se nalazi svega tri bloka od 4,4 miliona dolara vredne kuće u kojoj je živeo sa Mimi i decom. Njujorška policija je pokrenula istragu, a kod Hofmana je pronađeno nekoliko kesica sa heroinom.

Prema nezvaničnim informacijama, njega je usmrtila kombinacija heroina i lekova protiv bolova. Njegovo beživotno telo je pronašao lični asistent pošto mu nije odgovarao na telefonske pozive. U kanti za đubre je pronađeno pet praznih paketića heroina, u stanu još tri. Imale su oznaku ''Ace of Spade'', za koju izvori ''Njujork posta'' kažu da je reč o vrsti heroina koja na ulicama Njujorka nije viđena od 2008.

Glumac je i u prošlosti imao velike probleme s drogom. U maju prošle godine, proveo je deset dana na odvikavanju kako bi se skinuo s heroina. U jednom restoranu, u koji je često odlazio, potvrdili su da je Hofman u subotu uveče bio u tom restoranu i da je pojeo hamburger. Popio je sok i izgledao je sasvim uobičajeno. Poslednji put u javnosti se pojavio pre dve nedelje, na ''Sandens festivalu''. Izgledao je oronulo i loše, bio je bled i imao je velike podočnjake.

Hofman je bio navučen na heroin još od studentskih dana.

2024 © - Vesti online