Utorak 04.02.2014.
13:00
mozzartsport.com

Aleksandar Pavlović novi igrač Partizana!

Lepe vesti za navijače Partizana
 

Konačno lepa vest za navijače Partizana! Informacija koja se u poslednje vreme provlačila kroz srpsku košarkašku javnost trebalo bi uskoro da dobije i potvrdu: Aleksandar Pavlović biće novi košarkaš šampiona Srbije. Iskusni 30-godišnjak bi trebalo večeras ili sutra da potpiše ugovor sa crno-belima, a u klub dolazi kako bi pojačao konkurenciju na poziciji dva i tri, gde su crno-beli trenutno najslabiji, imajući u vidu da su povređeni Bertans, Milosavljević i Tepić. Još uvek nisu poznati detalji, ali jasno je da će Partizan dobiti možda i kapitalno pojačanje za nastavak sezone.

Pavlović je na našim prostorima nosio dres Budućnosti, a onda je usledila desetogodišnja karijera u NBA ligi, gde je stigao kao 19. pik sa drafta 2003. godine. U karijeri je još nosio dresove Jute, Klivlenda, Portlanda, Bostona, Minesote, Dalasa i Nju Orleansa. Najbolje igre je pružao u sezoni 2006/2007, kada je prosečno beležio devet poena, 2,4 skoka i 1,6 asistencija u dresu Klivlenda.

Interesantno, Pavlović je već igrao zajedno sa Tarensom Kinsijem, u Klivlendu, u sezoni 2008/2009, što će dodatno olakšati posao prekaljenom košarkašu da se uklopi u sistem Duška Vujoševića.

Očekuje se da će u narednih nekoliko dana Partizan dovesti bar još jedno pojačanje, a za sada se najviše pominje ime talentovanog Šveđanina Viktora Gadeforša, koji igra za Virtus iz Bolonje.

2024 © - Vesti online