Ponedeljak 03.02.2014.
15:30
Vesti, Crvena zvezda

Mrđa srušio Domžale, uspešan debi Pavićevića

Na pravom mestu: Dragan Mrđa i Abiola Dauda

Pavićević počeo meč
Protiv Domžala je uspešno debitovao iskusni 33-godišnji crnogorski defanzivac Savo Pavićević.
Trener Slaviša Stojanovića je izveo sledeći tim: Bajković (Vesić) - Petković (Cilinšek), Nenadić (Mijailović), Martinović (Krneta), Pavićević (Lazić) - Milijaš (Savićević), Gogić, Lazović (Pečnik), Milunović (Ninković) - Kasalica (Mrđa), Dauda (Onjilo).

Crvena zvezda je nastavila sa pobedama u Sloveniji. Prvi kontrolni meč u drugoj fazi pripremnog perioda u nekadašnjoj jugoslovenskoj republici, izabranici Slaviše Stojanovića igrali su protiv tima Domžala i pobedili rezultatom 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Dragan Mrđa u samom finišu utakmice.


Do prvog zvaničnog susreta na beogradskoj "Marakani" 23. februara protiv Javora u Superligi ostalo je 20 dana, tako da će svaki naredni meč, za stručni štab predstavljati filter kroz koji bi trebalo da se iskristališe startna postava za duel sa Ivanjičanima.


Za razliku od prva dva susreta odigrana u Kopru, protiv Ankarana (7:0) i Triglava (3:1), gde su fudbaleri Crvene zvezde pokazali zavidnu efikasnost, ovog puta ostvarena je minimalna pobeda.


U prvom poluvremenu istakali su se oporavljeni Lazović i kapiten Milijaš, koji su saigračima stvarali šanse, ali bez realizacije. U tom periodu igre i Domažele su imale svoje prilike, ali je jednom stativa bila saveznik crveno-belih.


Beograđani su mnogo bolje zaigrali u drugom poluvremenu, šanse su imali Mrđa, Onjilo, Ninković je pogodio stativu... Konačno, u 88. minutu Nikola Mijailović je centrirao po zemlji, a Dragan Mrđa uspeo da zatrese mrežu Domžala.


Već u sredu je nova provera, protiv Slobode iz Tuzle, koju je nedavno preuzeo iskusni hrvatski trener, 78-godišnji Miroslav Ćiro Blažević.

2024 © - Vesti online