Utorak 04.02.2014.
08:00
huffingtonpost.com, telegraf.rs

Šta omiljeno piće govori o tebi?

Foto: Ilustracija

Votka

Birate li ovo piće dok ste s ekipom u kafiću, postoje tri moguća razloga za to:
1) Novi ste u ispijanju alkohola i ne želite ništa s posebnim ukusom
2) Ne poznajete vrste pića, a za votku ste čuli
3) Imate ruske korene pa to želite da proslavite

Burbon

Uvek odajete priznanje za naporan rad, a kada volite, volite do kraja. Ukoliko je suprotno, nećete ćutati i jasno ćete reći šta mislite, ali i zašto.

Džin

Lako se uklapate u bilo koji tip društva i uvek ćete pronaći barem jednu osobu sa kojom možete da razgovarate. Proleće je vaše najdraže doba godine jer se sve budi i pokreće.


Tekila

Za ljubitelje tekile veruje se da su emocionalno nestabilne osobe. Kakvi god da ste, sve je u redu dok u potrazi za osloncem ne počnete da rušite svoje prijatelje. Ili dok utehu ne počnete da tražite u zagrljaju WC šolje.

Viski

U mlađim danima uvek ste ispunjavali sve obaveze, pročitali svaku lektiru i bili vredna osoba. Čak i kada imate na umu da ste dogovorili ludi provod ili parti, pre toga ćete obaviti sve obaveze bez pitanja. Prijatelji vas cene i uvek će prvo pokucati na vaša vrata kada im zatreba savet.

Konjak

Vas opisuje samo jedna reč - otmeno.

Rum

Stvoreni ste da budete drugačiji od drugih i teško ćete odoleti plesnom podijumu. Prijatelji znaju da će vašim dolaskom veče otići u nepoznatom, ali zanimljivom i nezaboravnom smeru.


Rakija

Pored toga što je jasno ko dan da ste Balkanac, malo je reći da ste pravi hedonista koji dobro podnosi žestoka pića i sposoban da stoji na nogama čitavu noć.

2024 © - Vesti online