Ponedeljak 03.02.2014.
17:37
Beta

Josipa Lisac: Koncert u Beogradu je izazov

Ne mogu sebe da ponovim: Josipa Lisac

Ona je istakla da joj je nastup pred beogradskom publikom i dalje veliki izazov, iako je prvi put nastupila kada je imala svega 17 godina.

"Ne mogu je zvati publikom, to su trajna prijateljstva koja se rađaju godinama, kroz muziku. Među njima ima ljudi moje generacije, mlađih, jako mladih... Oni mene upoznaju sada, ja debitujem za njih. Tu je puno izazova", kaže pevačica.

Drugu godinu zaredom Josipa Lisac nastupiće na Dan zaljubljenih u Beogradu, najviše zbog onih koji prošle godine nisu uspeli da dođu na koncert, za koji su karte rasprodate desetak dana unapred.

"Za sve one koji nisu mogli da dođu, ponavlja se koncert, ali bih volela da dođu i oni koji su bili, jer neće biti isti koncert. Nemoguće je napraviti isti koncert, ja sebe ne mogu da ponovim", naglasila je hrvatska muzička diva.

Za razliku od prošle godine, kada nije imala goste na koncertu, na ovogodišnjem će se beogradskoj publici predstaviti i riječka grupa "Quasarr", s kojom je Josipa Lisac snimila pesmu "Ljubav".

"To je jako dobra pesma, van svih pošasti, komercijalizacije, estradizacije. Ona je i za dane koji dolaze", rekla Josipa Lisac.

Uz pesmu "Ljubav", Josipa Lisac će na beogradskom koncertu pevati i hitove kojima je stekla status istinske muzičke legende, među ostalim, "Magla", "Gde Dunav ljubi nebo", "Boginja" i "Danas sam luda". Taj status potvrdila je i letošnjim spektaklom u Pulskoj areni, a na kraju 2013. i sa dva rasprodata koncerta u dvorani "Vatroslav Lisinski" u Zagrebu.

Ulaznice za beogradski koncert Josipe Lisac u prodaji su po cenama od 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara na blagajni Centra "Sava", prodavnici "Jugoton" (Nušićeva 27) i preko mreža ''Eventim'' i ''Ticketline''.

2024 © - Vesti online