Ponedeljak 03.02.2014.
18:42
Beta

Bruno Mars i Red hot čili pepers na poluvremenu Super Boula

 Bruno Mars
 

U Superboulu, najvećem sportskom događaju u SAD i jednom od najgledanijih u svetu, prošle noći je trijumfovala ekipa Sijetl Sihoksa ubedljivom pobedom nad Denver Bronkosima od 43:8.

Mars, jedan od najpopularnijih izvođača u savremenoj muzici, sa nekoliko hitova na prvom mestu top liste najpopularniji pesama, sinoć je publici preneo svoju energiju hitovima "Lock Out of Heaven" i "Treasure" uz plesnu koreografiju. Potom su mu se pridružili članovi benda Red hot čili pepers. Nastup se završio pesmom "Just the way you are". Poluvreme je trajalo 12 minuta.

Mars, rastuća zvezda sa Havaja, poznat po izgledu i nastupu kao Elvis Prisli i Majkl Džekson, osvojio je dve nagrade Gremi i po časopisu Bilbord proglašen je za pevača godine. A Red čili pepers su tokom karijere prodali 60 miliona albuma i imaju šest nagrada Gremi.

Prethodnih godina na poluvremenu su nastupali Bijonse, Madona, grupa Hu i Brus Springstin.

 

Ove godine je prikazano 60 reklama rekordne cene od četiri miliona dolara za 30 sekundi tokom prenosa uživo utakmice. Gledaoci su mogli da vide na reklamama poznate ličnosti kao što su Dejvid Bekam ili zabavljač Kolbert. Reklame su ove godine imale specijalne efekte.

Prema prvim procenama, utakmicu je sinoć gledalo više od 100 miliona Amerikanaca.

2024 © - Vesti online