Nedelja 02.02.2014.
19:22
Beta

Da li će Čanak kod Čede ili Tadića?

Kom carstvu će se privoleti: Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine
 

"Više nije vreme za propalu politiku i političare koji su je vodili. Nema više vremena za gubljenje. Ni jedne sekunde. Zbog Vojvodine i Srbije i velikog posla koji nas čeka, Nenad Čanak mora da donese odluku, a LDP će tu odluku čekati do 4. februara i ni sekundu više", naveo je Jovanović u pisanoj izjavi.

Jovanović je istakao da posle sednice Glavnog odbora Socijaldemokratske unije (SDU) Žarka Koraća očekuje jasan odgovor Čanka i LSV.

"Ne tražim od Čanka da bira izmedu Tadića i mene. Od njega tražim da podrži politiku koja će zaustaviti propadanje Srbije i Vojvodine tako što će promeniti sve ono što se zbog ljudi u zemlji mora promeniti, u poslu koga osim nas druge stranke ili ne žele ili nisu sposobne da ga urade", naveo je Jovanović.

Jovanović je dodao da Srbija i Vojvodina zaslužuju izvršenje jasnog plana poslova koje bi trebalo da uradi. "Zbog toga je jedino pošteno - umesto predizbornog cirkusa
kalkulisanja, taktiziranja i sebičnog ponasanja političara odgovornih za propast zemlje - ponuditi drugačiju politiku u kojoj LDP pored sebe vidi i LSV", naveo je Jovanović.

2024 © - Vesti online