Nedelja 02.02.2014.
17:41
Beta

"Tadićeva odluka - pravi potez"

Dušan Petrović

"Uveren sam da će upravo on, svojim nespornim autoritetom i kredibilitetom koji uživa kako u zemlji tako i van njenih granica, u rekordnom roku uspeti da probudi uspavanu energiju onih građana Srbije koji su tradicionalno podržavali evropski put glasajući za političke opcije koje su bile lokomotiva razvoja našeg društva", naveo je Petrović u pisanoj izjavi.

Petrović, koji je bivši funkcioner Demokratske stranke, je dodao da Zajedno za Srbiju očekuje brz dogovor o definisanjue programske koalicije koja treba da afirmiše novu politiku, koja će dati odgovore na izazove novog vremena.

"Kao politička stranka koja želi da bude državotvorna spremni smo da se aktivno uključimo u proces dogovaranja i da sve svoje kapacitete stavimo u funkciju kreiranja nove političke ponude koja će građanima Srbije biti garant razvoja i boljeg života", naveo je Petrović.

Doskorašnji počasni predsednik Demokratske stranke Boris Tadić najavio je ranije danas da će na predstojećim parlamentarnim izborima učestvovati sa ljudima koji su ga podržavali u prethodnih osam godina.

2024 © - Vesti online