Nedelja 02.02.2014.
14:33
mozzartsport.com

Milivojević na tapetu belgijskih medija

 

Belgijski mediji se utrkuju u tome ko će više da oplete po bivšem vezisti Crvene zvezde, a pojedini čak idu toliko daleko da se pitaju da li je pojačanje od 2,7 miliona evra najveći promašaj u istoriji Anderlehta?! Barata se podacima da je srpski reprezentativac prošle godine 13 puta bio starter, da u 2014. godini nijednom nije konkurisao za prvi tim, a da je prošle nedelje igrao za drugi tim pred praznim tribinama, dok su se njegovi saigrači borili protiv Briža.

„Milivojević se ne nalazi u najboljoj fazi svoje karijere. On nas je dosta koštao, ali to nije argument da mora da igra. Da li zbog toga treba da ga tretiram drugačije od Tielemansa (16 godina, prim. au.)? Svi dobro rade na treninzima, ali meni su potrebni igrači koji su u formi i odmorni“, rekao je trener Džon van Brom.

 


Ranko Stojić, menadžer Luke Milivojevića, stao je u odbranu svog štićenika.
„Luka daje sve od sebe na treninzima i odigrao je dobar meč sa rezervama. Svakako da je trener taj koji donosi odluku ko će igrati, ali možda on ima drugačija očekivanja. Luka je intelegentan igrač, taktičar, koji je zadužen da kvari igru protivnika. Možda je samo trebalo da se brže privikne na belgijski fudbal, ali pravi korake u tom pogledu. Bori se i vratiće se u tim. Odlazak nije opcija", poručio je Stojić.

2024 © - Vesti online