Petak 31.01.2014.
15:45
mozzartsport.com

Marko Živković potpisao za Vojvodinu!

Najzad u Novom Sadu: Marko Živković
 

Kao što je u fudbalskoj Evropi završni dan prelaznog roka uzbidljiviji nego svi prethodni, tako i u Srbiji imamo veleobrt iako se zimska pijaca zvanično zatvara 8. februara. Marko Živković je danima bio „ni na nebu ni na zemlji“, da bi u petak poslepodne, nekoliko časova posle najave da od transfera u Vojvodinu neće biti ništa, rešio status i potpisao za Novosađane.


Mladi desni bek je najpre raskinuo ugovor sa Partizanom i potom overio saradnju sa Lalama do juna 2016, a eć večeras ukrcaće se u avion za Tursku i letom preko Istanbula doputovati u Antaliju, gde će se staviti na raspolaganje novom treneru Branku Babiću.
"Ovo je za mene novi početak, željan sam fudbala, takmičarskih utakmica i dokazivanja na superligaškoj sceni. Vojvodina je pravi klub i tim za moje ambicije. Jedva čekam da počnem borbu za mesto u ekipi. Nadam se da ću zaslužiti minutažu i biti važan prvotimac, a bilo bi lepo da u godišnjici obeležavanja veka postojanja stignemo do toliko, u Novom Satu, željenog trofeja Kupa Srbije“, rekao je Marko Živković za Mozzart Sport.


Živković je rođen 17. maja 1994. u Smederevu, odakle je prešao u mlađe kategorije Partizana i bio saigrač Lazara Markovića i Nikole Ninkovića u mlađim kategorijama Partizana pod vođstvom trenera Zvonka Popovića. Igrao je dve godine za Teleoptik, da bi posle zimskih pripema 2013. potpisao četvorogodišnji profesionalni ugovor sa crno-belima i za manje od godinu dana odigrao deset utakmica.

2024 © - Vesti online