Petak 31.01.2014.
13:31
Beta

BG: "Pala" dvojica dilera droge

Foto: Ilustracija

U jednoj akciji uhapšen je N. J. (1987) iz Beograda, zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je izvršila pretresanje stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni i tom prilikom pronašla više paketića spremljenih za prodaju, u kojima se nalazi oko 50 grama heroina i kokaina, vagicu za precizno merenje, mikser, kao i 173.000 dinara. Pored toga, pronađen je i jedan pištolj marke CZ model M-57, sa 64 metka.

Osumnjičenom N.J. je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova, nakon čega će biti priveden nadležnom javnom tužiocu radi saslušanja. U drugoj akciji uhapšen je A. M. (1989) iz Beograda, kod koga je policija prilikom pretresa stana i drugih prostorija pronašla 84 kesice heroina i 6.000 dinara, za koje se sumnja da potiču od prodaje
droge.

Osumnjičenom A. M. je određeno zadržavanje zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

2024 © - Vesti online