Četvrtak 30.01.2014.
16:45
FK Crvena zvezda

Lazović osetio bol u kolenu, ali nema panike u Zvezdi

Darko Lazović

Rođeni Čačanin posle oporavka od povrede, odnosno operacije, odigrao je za crveno-bele dva kontrolna meča i na njima prikazao odlične partije. Povremeni reprezentativac Srbije ne oseća strah, dobro podnosi napore i očekuje da do početka drugog dela sezone bude u potpunosti spreman. Boravak od nekoliko dana u Beogradu, između dva dela pripremnog perioda u Sloveniji mu prija, prvenstveno iz privatnih razloga.

- Drago mi je što smo se vratili na nekoliko dana jer sam se uželeo porodice. Već za dva dana ponovo odlazimo u Sloveniju gde imamo odlične uslove za dobar rad i gde je vreme dosta toplije nego kod nas. Zadovoljan sam kako svojim, tako i učinkom čitave ekipe na pripremama. Pred kraj boravka u Portorožu sam osetio mali bol u kolenu i prednjoj loži, međutim sve je to normalno s obzirom da sam izašao iz teške povrede. Do starta prolećne polusezone i prve utakmice sa Javorom, verujem da neće biti nikakvih problema - uveren je Lazović.

Za igrače dosadni deo priprema se bliži kraju, i uskoro treba očekivati da šef stručnog štaba Slaviša Stojanović sa svojim izabranicima na treninzima stavi akcenat na uigravanje i rad sa loptom.

- Poznato je da nisam igrao prethodnu polusezonu, tačnije punih osam meseci, tako da meni svaki susret znači. Pre prve zvanične utakmice sa Javorom, odigraćemo četiri prijateljska meča. Svakako da je bitno da u svakome od njih ostvarimo dobar rezultat, međutim, najvažnije je da se dobro uigramo i budemo spremni za nastavak sezone - poručio je Darko Lazović.

2024 © - Vesti online