Četvrtak 30.01.2014.
23:22
BETA

Rad predstavio nove igrače

 

Ugovore s banjičkim superligašem potpisali su Stefan Čolović, Saša Kolunija, Vuk Ranđić, Dejan Babić, Aleksandar Simić, Srđa Knežević, Nenad Srećković i Nenad Injac, objavljeno je na sajtu Rada.

"Drago nam je što smo došli u klub, koji ima veliku tradiciju. Lično prema Radu sam uvek imao ogroman respekt, mislim da klub zaslužuje i da mu je mesto u Superligi. Svi smo na istom zadatku, atmosfera je sjajna bez obzira na situaciju u kojoj se klub nalazi", rekao je Aleksandar Simić.

On je kazao da je optimista da će Rad, koji je poslednji na tabeli domaćeg šampionata, izboriti opstanak.

"Moramo da se ujedinimo i da svoj kvalitet stavimo u službu tima kako bismo uspeli da ostvarimo zajednički cilj. Optimista sam, ima dosta mladih igrača od ranije, koje sam sada upoznao, mislim da se u prvom delu i neki rezultati jednostavno nisu namestili. Ali tu smo sada mi, ispomoć da uradimo sve kako treba u nastavku i da se ostane u Superligi što je naš jedini zadatak", rekao je Simić.

Fudbaleri Rada danas su otputovali za Tursku na pripreme za prolećni deo sezone, a u Čolakliju, u Antaliji, će ostati do 13. februara. Trener Aleksandar Janković je na pripreme u Tursku poveo 23 fudbalera i trojicu golmana. Rad će već sutra odmeriti snage sa kombinovanin timom Spartaka iz Moskve, dok je 7. februar je dogovorena utakmica sa bugarskim osvajačem kupa, timom Beroe iz Stare Zagore.

Na sajtu Rada je navedeno i da će po dolasku u Tursku biti dogovorene još dve kontrolne utakmice, a datumi za koji su predviđeni su 4. i 10. februar.

2024 © - Vesti online