Četvrtak 18.03.2010.
10:27
Vestionline

Đoković: Ja sam kriv

Drugi teniser sveta poražen je sinoć od 26. igrača na ATP listi 7:5, 6:3. Hrvatski teniser je bio dominantan i zasluženo je izborio plasman u četvrtfinale.

"I meč protiv Ljubičića mi je pokazao da sam loše igrao ove godine u Indijan Velsu. Ja sam jedini krivac za sve, a i ruka me nije slušala. Ni protiv Ljubičića, ni u mečevima pre ovog. Moram i mogu bolje da igram", kratko je izjavio srpski teniser.

Ljubičić će u četvrtfinalu igrati protiv Argentinca Huana Monaka.

"Bio sam emotivnio potpuno ispražnjen nakon pobede nad Amerikancima u Beogradu i upravo je to razlog mojih loših igara u Indijan Velsu. Ipak, ne kajem se, jer je pobeda u Dejvis kupu od izuzetne važnosti za celu reprezentaciju, pa tako i za mene", naveo je Đoković.


Drugi reket sveta je podsetio da je put Indijan Velsa krenuo dan nakon trijumfa nad selekcijom SAD.


"Turnir u Indijan Velsu nisam mogao da odigram na boljem nivou. Naravno, zbog toga ne mogu da budem zadovoljan, ali moram da priznam da je taj osećaj nezadovoljstva u senci sreće koja me ispunjava zbog plasmana Srbije u četvrtfinale Dejvis kupa", zaključio je Đoković.

Ivan Ljubičić bio je zadovoljan svojom igrom protiv Srbina.

"Servis me definitivno dobro služio i izvukao me iz brojnih teških trenutaka, kao i u poslednjem gemu kada sam servirao za meč. Međutim, nemoguće je samo servisom dobiti Đokovića. Morate da budete jaki i drugim segmentima igre. Ove godine sam fantastično servirao protiv njega u finalu Dubaija, ali sam na kraju izgubio", dodao je hrvatski igrača.
 

2024 © - Vesti online