Četvrtak 30.01.2014.
20:22
BETA

Pašutin: Pokušaćemo da iskoristimo slabosti Partizana

Poštuje Partizan: Jevgenij Pašutin
 

"Partizan je tim sa jakim karakterom, što je posebno opasno na njihovom terenu. Mi treba da budemo spremni za pritisak s kojim ćemo morati da se nosimo pred srpskim navijačima", rekao je Pašutin za sajt kluba.

Košarkaši Partizana sutra od 20.45 u beogradskoj areni dočekuju Lokomotivu iz Krasnodara u 5. kolu Top 16 faze Evrolige.

"Većina igrača Partizana su proizvod srpske škole košarke, ali posebno moramo biti oprezni s liderima tima - Bogdanom Bogdanovićem, Žofreom Lovernjom i Tarensom Kisnijem. Moramo da budemo hladne glave i da obuzdamo energiju tog mladog tima. Pokušaćemo da pronađemo slabe tačke Partizana i da pobedimo", kazao je Pašutin.

Centar Lokomotive i nekadašnji igrač Partizana Aleks Marić rekao je da će njegov cilj biti da zaustavi novog kapitena crno-belih.

"Bogdanović je talentovan igrač s kojim moramo da budemo posebno oprezni. U reketu je cilj zaustaviti Lovernja, ali najvažnije je da moramo da igramo svih 40 minuta", naveo je Marić.

Partizan je u prva tri kola Grupe F Top 16 faze zabeležio jednu pobedu i tri poraza, dok je ekipa iz Krasnodara ima po dva trijumfa i poraza.

2024 © - Vesti online