Četvrtak 30.01.2014.
13:20
Beta

Džastin Biber se predao policiji

Skandal majstor: Džastin Biber

Kanadska televizijska mreža Si-Bi-Es prikazala je snimak na kojem Biber ulazi u komesarijat Toronta u pratnji nekoliko policajaca. Ispred zgrade su bili Biberovi mladi obožavaoci koji su s mobilnim telefonima slikali pevača.

Biber, koji 10. marta treba da se pojavi pred kanadskim sudom, optužen je da je 29. decembra zajedno s prijateljima naneo telesne povrede vozaču limuzine posle jedne hokejaške utakmice u Torontu. Policija tada nije saopštila koliko je vozač povređen.

Džastin Biber, muzički idol mladih i koji je veoma često na naslovnim stranama žute štampe, već nekoliko meseci pravi incidente.

On je prošle nedelje uhapšen u Majamiju zbog vožnje pod dejstvom alkoloha ili droge. On je rekao da se ne oseća krivim, a novo ročište za taj slučaj zakazano je za 14. februar. Biber je imao još nekoliko incidenata, među kojima su da je je bio u
pratnji prostitutki u Brazilu i pisanje grafita na zidovima jednog hotela.

Prethodno je njegov dom u Kaliforniji pretresen zbog sumnje da je došlo do krađe. Tada je policija u njegovom domu otkrila zabranjene susptance. Privedeno je nekoliko osoba iz njegove okoline, ali sam  Biber nije povezan s tim slučajem.

Na jednom sajtu u SAD objavljena je peticija sa 100.000 potpisa u kojem se traži od vlasti u SAD da isteraju Bibera iz zemlje i da mu oduzme zelenu kartu za boravak i rad u toj državi.

2024 © - Vesti online