Sreda 29.01.2014.
20:03
Vestionline

Valeri progovorila o Olandovoj švaleraciji

Valeri i Oland: Pukla veza, puk'o i Versaj
 

"Bilo je kao da sam pala s nebodera", opisala je šok koji je doživela u trenutku kada je saznala da više nije jedina partnerka u životu francuskog predsednika.

Pošto je afera između predsednika i poznate glumice počela da puni stupce tabloida, Valeri je doživela nervni slom i provela osam dana u bolnici. Pisalo se i da je u naletu besa porazbijala dragocenosti Jelisejske palate, vredne oko tri miliona evra, ali te su tvrdnje kasnije demantovane.

Iako je Oland u nedelju najavio njihov raskid, Tritvajler nije želela da otkaže zvaničnu posetu Indiji, pa je poslednjih dana boravila u Mumbaiju. Najavila ja da se neće vratiti starom poslu, pa će karijeru političke novinarke zameniti humanitarnim radom.

Po indijskom blatu i među siromašnima u sandalicama
 

Francuski mediji ismejali su njen obilazak siromašne dece u Indiji, ne izostavljajući detalje poput onoga da je odsela u luksuznom hotelu s pet zvezdica, da je siromašnim ulicama Mumbaija kružila u skupocenoj limuzini, a po blatnjavim uličicama se između udžerica provlačila u skupim sandalama na visokoj štikli.

Ništa bolje nije prošla ni kada je spakovala kofere i napustila Jelisejsku palatu. Javno je zahvalila osoblju na predanosti, što je Oland ironično dočekao na nož.

"Nikada neću zaboraviti vašu odanost i emotivnost na rastanku", napisala je na Tviteru, posle čega je predsednik ''emotivno dirnutima'' sugerisao da slobodno pokupe svoje stvari i odu za njegovom bivšom. Animozitet prema Valeri rezultirao je i svojevrsnom ''čistkom'' tokom koje su Olandovi saradnici sa zvanične internet strane Jelisejske palate uklonili oko 130 fotografija bivše prve dame.

Očekuje se da će ''predsednik neženja'' sada nastaviti ljubavni odnos sa glumicom Gaje, ali izvan palate. Glumica pak odbija da da bilo kakav komentar o njihovoj vezi.

2024 © - Vesti online