Radost donose čitaoci "Vesti"

Svjetlana Kljajić

Čitaoci "Vesti" pomažu ovu hrabru mladu ženu koja je već osam godina nepokretna, otkad je u komi rodila kćerku Jovanu i preživela smrtonosni virus.

"Hvala čitaocima vašeg lista i ovim divnim ljudima što me ne zaboravljaju i što me često obraduju svojom pomoći. Zahvalna sam im jako na tome. Čoveku je malo potrebno za radost i sreću. To su trenuci koji zaiskre u našem životu, a neko ih izazove svojim gestom i dobrim delom. Do sada su mi dosta radosti doneli čitaoci "Vesti" i to i dalje čine. Za mene je to mnogo jer nemam kontakt sa spoljnim svetom i ovo je pravi most koji nas čini boljim ljudima", kaže Svjetlana, čija je mezimica Jovana nedavno proslavila osmi rođendan.

 

Rođendansko slavlje

- Slavili smo uz tortu, a Jelena je na poklon od ujaka dobila kornjaču. Jovana voli životinje i među ovima koje imamo kod kuće uvek ima svoju omiljenu, bilo da je to koka, pile ili gica - kaže zahvalna Svjetlana, kojoj je jedino bilo žao što na Jovaninom rođendanu nije bilo njenih drugara, koji žive podosta udaljeni od njihovog doma.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online