Sreda 29.01.2014.
05:48
telegraf.rs, Vestionline

Dizajnerka gola skočila sa 15. sprata posle plastične operacije!

Sandra D'Oriol je svake godine pravila po jedan komad unikatnog nakita, koji je izlagan u najvećim gradovima sveta
 


Telo D’Oriolove koja je radila kao dizajner nakita za “Ospri”, juvelirnicu britanaske kraljevske porodice, pronađeno je nago pored solitera na Beverli Hilsu. Neposredno pre tragedije ona se podvrgnuta zatezanju lica.


Istraga sada pokušava da ustanovi da li se na taj očajnički korak odlučila zbog loše reakcije na anestetik. Ona se, naime, posle zahvata probudila iz anestezije “uznemirena i agresivna”. Zbacila je sa sebe svu odeću i popela se na krov zgrade.


- Sela je na ivicu, klatarajući nogama iznad ambisa. Zatim je ustala, hodajući po ivici kao po zategnutom konopcu. Policija je tri sata pokušavala da je odvrati od namere da skoči - rekao je očevidac tragedije.


Policija je smatrala da se radi o samoubistvu i nije otkrivala identitet žrtve. Međutim, Avi Raj, njen bivši kolega iz “Čajld velfer skim”, kompanije iz Hongkonga čiji je direktor bila D’Oriolijeva, potvrdio je da je reč o poznatoj dizajnerki, majci dvoje dece.


D’Oriolova je rođena u Indiji i stalno je putovala na relaciji Singapur-Ibica. Svake godine pravila je po jedan komad unikatnog nakita, koji je izlagan u Londonu, Parizu, Njujorku i Milanu. Profit je poklanjala dobrotvornim organizacijama za zaštitu žena i dece.


Bila je udata je za Francuza Jana d’Oriola, bivšeg direktora “L’Oreala”, koji ima kozmetičku firmu u Hongkongu.


Policija za sada ne želi da komentariše uzrok smrti Britanke. Poznato je da je bila pacijentkinja čuvenog estetskog hirurga dr Brajana Novaka, omiljenog među glumcima sa holivudske A liste.

2024 © - Vesti online