Utorak 28.01.2014.
23:46
telegraf.rs

Biberu namešteno hapšenje?

Džastin Biber posle privođenja

Prema policijskom izveštaju, Džastin i njegov prijatelj Kalil su se trkali oko 4 sata ujutru. Navodno je jedan policajac primetio dva automobila koja se kreću brzinom od oko 90km/h. Kako su se oni kretali u suprotnom pravcu, policija je napravila polukružno kretanje i jurila dvojicu osumnjičenih 15 blokova.

Zanimljivo je da momci koji su vozili najbrže sportske automobile, ipak nisu uspeli da pobegnu policiji. Neoborivi dokaz su GPS uređaji koje ovi automobili imaju, a koji su zabeležili svako prekoračenje brzine.

Po GPS-u ova dva automobila kretala su se brzinom od 40km/h u sred trke, što potvrđuje da trke uopšte nije ni bilo, ili je ona bila jako spora.

Dalje u izveštaju stoji da je pevač mirisao na alkohol i prilikom hapšenja i u stanici, a količina alkohola koja mu je pronađena u krvi je 0.014, što je jedva merljiva količina.

Najnoviji dokaz jeste snimak sa kamere, koja je zabeležila kretanje žutog Lambordžinija i iza njega crvenog Ferarija, koje nije brzo i crnog džipa koji se kreće pored njih, što stavlja tačku na svaku dalju priču o trkanju.

2024 © - Vesti online