Utorak 28.01.2014.
18:33
Beta

Čeda: Ne pregovaram sa Tadićem, zna se da će izgubiti

Demantovao pisanja medija: Čedomir Jovanović

"Sa počasnim predsednikom DS nismo vodili i nećemo voditi nikakve razgovore o nejasnim i unapred gubitničkim koalicionim frontovima", navodi se u saopštenju Jovanovića.

Pojedini mediji preneli su danas da će Tadić na beogradskim i parlamentarnim izborima u martu predvoditi koaliciju pod nazivom Demokratski front, u kome bi bio deo DS-a, Dušan Petrović i Nenad Čanak, dok se sa LDP-om pregovara.

U saopštenju Jovanovića se navodi i da je LDP vodio i okončao razgovore sa DS prošle jeseni, kada je javnosti saopštio zbog čega u onome što demokrate predlažu "ne vidimo ozbiljan politički i reformski plan".

On ističe da će njegova stranka u subotu imati sednicu Glavnog odbora na kojoj će predstaviti kandidata za gradonačelnika Beograda, politiku sa kojom će izaći na izbore, "široku i ubedljivu" listu ljudi koji će tu politiku nositi, i plan kampanje.

"Onima koji pokušavaju da nas uvuku u politički mulj to će biti najsnažniji odgovor i poruka da svoje greške i promašaje iz prošlosti, zbog kojih su izgubili svaki politički značaj, danas ne mogu da ispostavljaju ni nama ni Srbiji, koja je umorna od njihovih
doživljaja politike kao večitog spletkarenja i razmišljanja samo o sebi", dodaje se u saopštenju.

Predsednik LDP je kazao da ne pristaje na "stvaranje konfuzije u kojoj svoju šansu traži samo politika ličnih interesa pojedinaca i grupa koje je vreme pregazilo".

2024 © - Vesti online