Utorak 28.01.2014.
20:03
Telegraf

"Divlji Zapad" na Aerodromu: Divlji taksisti u lovu

Lomi i svoj auto i prepreku na putu, samo da bi izašao
 

Na snimku se vide i čuju brojne uvrede, pretnje i psovke koje su "divljh taksisti" uputili Zlatanu Zlatkoviću, direktoru Beogradskog taksija, koji je i autor snimka. On još od letos ukazuje na prevare divljih taksista na aerodromu.

Komunalna policija je početkom decembra dobila jaču ulogu u borbi protiv divljih taksista na osnovu dopune odluke o auto-taksi prevozu, ali prema rečima Zlatkovića, situacija se uopšte nije izmenila.

"Nikad nije bilo gore. Pošto već godinama postoji ovaj problem, a pretpostavljam da mnogima nije jasno ko tu i kako radi odlučio sam da objavim ovaj snimak na kojem se vidi 20 najbahatijih od ukupno 80 divljih taksista na aerodormu", kaže Zlatan Zlatković, direktor i vlasnik Beogradskog taksija i dodaje da mu je u noći između nedelje i ponedeljka neko izbušio sve četiri gume na automobilu ispred kuće, što ga je dodatno podstaklo da objavi ovaj klip.

Video snimak je osvanuo na Jutjubu juče, a Zlatković se, kako kaže, nada da će ovaj klip pomoći da se konačno uvede red na Aerodormu.

2024 © - Vesti online