Utorak 28.01.2014.
17:18
Beta

Otkazi u EPS-u zbog propusta u računima

Aleksandar Obradović u razgovoru sa nezadovoljnim građanima

EPS je saopštio da je Obradović na sastanku s direktorima elektro-distribucija naložio smenjivanje pomoćnika direktora za ekonomiju poslovanja Elektrodistribucije Beograd (EDB), direktora Direkcije za informatiku i telekomunikacije u EDB, rukovodioca Pogona "Beograd" u EDB-u, direktora Direkcije za trgovinu električnom energijom u Jugoistoku.

Prvi čovek EPS-a je naložio i smenjivanje direktora Centra za informacione

Radnici EPS-a najavili otkaz

 

Sindikat radnika Elektroprivrede Srbije (EPS) doneo je danas odluku o najavi generalnog štrajka u tom javnom preduzeću, zahtevajući poboljšanje uslova rada, rekli su agenciji Beta u tom sindikatu.

tehnologije u Jugoistoku, direktora Direkcije za trgovinu električnom energijom u Elektrosrbiji, direktora Direkcije za trgovinu električnom energijom u "Centru" i direktora izvršne funkcije za poslovni sistem u Elektrovojvodini.

Obradović je predložio niz mera da se greške ne bi ponovile u narednim računima.

Najavio je proveru rada svih rukovodilaca koji su odgovorni za proceduru u vezi s oračunima, tako da računi ubuduće budu takvi da se ne može sumnjati u njihovu ispravnost.

"Pojedinačne greške poput decembarskih, koje su dovele do velikog nezadovoljstva kupaca, ne smeju da se ponove i zato će, pored redovnih, biti i vanredne kontrole očitavanja brojila", rekao je vršilac dužnosti generalnog direktora EPS.

Naloženo je da rukovodioci ekipa za očitavanje još jednom provere rezultate očitanog stanja.

Pri narednom mesečnom obračunu utrošene električne energije biće i logičke kontrole da se ne bi ponovo desilo da građanima stižu računi s milionskim iznosima.

2024 © - Vesti online