Utorak 28.01.2014.
12:01
K. N. - Vesti - Foto: Vesti

Donatori nisu zaboravili mališane

Teodora i Lazar Stanković

Ono što su naumili, to su i učinili, poslavši posredstvom Redakcije "Vesti" u Bad Filbelu novčani prilog od 50 franaka. Novinari "Vesti" obavestili su porodicu Stanković o prispeću donacije za njihovu dečicu, što ih je veoma obradovalo.


- Veliko i od srca hvala tim dobrim ljudima iz Švajcarske na ukazanoj pažnji i pomoći. Teodora i Lazar, koji su i pisali tim dobrim ljudima, biće posebno radosni. Činjenica je da za njihovu boljku pravog leka nema, pa se mi i danas svim silama borimo da im omogućimo da ih tri puta godišnje vodimo na specijalne terapije u Novom Sadu, kako bi im se zaustavilo propadanje vida. Teško je svake godine prikupiti čak 4.000 evra za to, ali druge nam nema - kazao je Dragan Stanković, pošto mu je na kućnu adresu prosleđena donacija dobročinitelja iz Švajcarske.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online