Sreda 17.03.2010.
18:59
Blic online/Puls, Tanjug

"Hitna pomoć" na mestu tragedije

"Mi nismo mogli da uđemo u Ksenijin stan. Policija nas je zaustavila ispred zgrade, a ulazak je bio dozvoljen samo lekarima. Videćete sve večeras", rekli su za magazin "Puls" autori emisije.

Obdukcija na VMA

Istražni sudija Višeg suda u Beogradu naložio je da se izvrši obdukcija i toksikološka analiza radi utvđivanja uzroka smrti Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode, rekla je danas Tanjugu portparol suda Dušica Ristić. Analize će po naredbi istražnog sudije, koji je i obavio uviđaj, obaviti Vojno-medicinska akademija.

Doktorka Nada Macura iz Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć rekla nam je da je njihova služba dobila poziv od policije u 19.02 sati, i da su već u 19.06 bili na adresi.

Ispred zgrade je već bilo mnogo sveta, a policija je lekare sprovela do stana. Nažalost, oni su samo mogli da konstatuju smrt muškarca i ženske osobe. Oboje su imali prostrelene rane na glavi i nađeni su u različitim delovima stana, piše "Blic online"

"Devojka je bila, maltene, naslonjena na vrata, dok je muškarac bio nedaleko od nje u ležećem položaju. Prostrelene rane bile su takve da se teško moglo u tom trenutku utvrditi koje su ulazne, a koje izlazne, pa se, kao i obično, u takvim situacijama sve prepušta policijskom uviđaju koji se obavlja posle lekarskog. Ekipa hitne pomoći je uviđaj završila u 19.44", izjavila je Macura.

2024 © - Vesti online