Utorak 28.01.2014.
00:43
dailymail.co.uk

Žena dala mužu bubreg, a on je ostavio

Foto: Ilustracija

Samanta (41) je radi operacije i smršala 20 kilograma da bi bila dovoljno zdrava za operaciju transplantacije organa, koja je izvršena oktobra 2009. godine. Par se čak pojavio i na televiziji BBC u dokumentarcu o poklonu ljubavi. Ali njihova sreća i ljubav nisu poživeli dugo.

Nekoliko godina nakon operacije, njihov brak se završio kada je Endi napustio svoju ženu u avgustu 2012 godine. Samanta tvrdi da je napustio zato što je započeo vezu sa njenom prijateljicom, što on izričito negira. Endi je skupio svoje stvari i napustio dom u kojem su živeli, sve dok je ona radila noćnu smenu na poslu. Pored ličnih stvari, odneo je i televizor i stereo uređaj, i otišao bez oproštaja pa čak i objašnjenja.

Par, koji je živeo u Inibridžu u Velikoj Britaniji, se upoznao 2004. godine na poslu dok su radili kao vozači za jednu privatnu Hitnu pomoć. Venčali su se 2007. godine, a Endi je uskoro i oboleo. Samanta kaže kako nije mogla da ga gleda kako se muči jer je tri puta nedeljno morao na dijalizu, i da ga je jedva nagovorila da joj dozvoli da mu ona donira bubreg.

Sada ona žali što je to uradila i želi da vrati svoj bubreg i “da ga nekome ko ga stvarno i zaslužuje”. Endi (45) kaže da nikad nije želeo da mu ona da svoj bubreg jer nije hteo da rizikuje njen život, kao i da će joj “zauvek dugovati svoj život”. On je izjavio da je voleo Samantu ali da njihva veza jednostavno nije funkcionisala.

Samanta, koja ima dvoje dece, sada želi da se razvede od Endija, i kaže da želi da nastavi sa svojim životom, ali da se uvek seti njega kada vidi ožiljak na svom telu. Jedina uteha joj je kaže “što će i on uvek znati ko mu je dao bubreg”.

2024 © - Vesti online