Ponedeljak 27.01.2014.
10:44
BETA

Prlainović: Retko se viđa ovakav gol, pogledala nas sreća

Slavlje: Boris Vapenski i Andrija Prlainović
 

"Prve dve četvrtine su bile jako izjednačene, sve do treće kada smo se mi odvojili na dva, a potom i na tri gola prednosti. To nismo uspeli da sačuvamo u poslednjoj deonici i da rešimo utakmicu pre poslednjih sekundi. Na kraju smo ovim golom osvojili Kup Srbije", rekao je Prlainović novinarima posle meča.

Zvezda je na plivalištu Tašmajdan pobedila Radnički sa 12:11 u finalu Kupa Srbije, a pobedonosni gol postigao je golman Denis Šefik u poslednoj sekundi duela šutom preko celog bazena.

"Video sam taj šut, bio sam negde na pola terena... Ovog puta nas je i sreća pogledala. Drago mi je što je to bio baš Denis (Šefik)", rekao je kapiten crveno-belih.

Prlainović je rekao da Zvezdi nedostaju jake utakmice i da je to jedan od razloga što ranije nije prelomila meč.

"Ovo nije najbolja Crvena zvezda. Siguran sam da ćemo biti bolji u nastavku prvenstva. Nedostaju nam jake utakmice i to je možda razlog zbog kog nismo utakmicu uspeli da rešimo ranije", rekao je Prlainović.

On je dodao da je Radnički sjajna ekipa sastavljena od dobrih igrača i da ne bi bilo nezasluženo i da su oni osvojili Kup. Finalna utakmica igrana je pred prepunim tribinama plivališta Tašmajdan, a Prlainović je dodao da takvo navijanje nema ni jedan drugi klub u Evropi.

"Ovakvu atmosferu ima samo Zvezda, ni jedan drugi klub u Evropi. Kada se spoji naša energija u bazenu i njihova sa tribina, ovaj teren je neosvojiv. Tako je bilo do sada, nadam se da će tako ostati do kraja sezone", rekao je Prlainović.
 

2024 © - Vesti online