Nedelja 26.01.2014.
14:39
Telegraf

Hitler živeo s crnkinjom, umro u 95. godini!?

Ovo desno bi trebalo da bude Adolf Hitler, posle bega u Brazil gde je tražio blago i našao crnkinju
 

Hitler je inače tragao za zakopanim blagom koristeći mapu koju je dobio od saveznika iz Vatikana i upravo zato se, navodno, i nastanio u državi Mato Groso, na brazilskoj granici sa Bolivijom. Tamo je, tvrdi Dias, živeo sa svojom devojkom crnkinjom, u pokušaju da sakrije svoju fašističku pozadinu. Preminuo je u 95. godini.

Studentkinja novinarstva iz Brazila je kao dokaz priložila i fotografiju starijeg muškarca koji grli ženu po imenu Kutinga. Iako je fotografija prilično mutna, Simoni je ubeđena da je na njoj upravo Adolf Hitler, što je, kako kaže, i potvrdila kada je u fotošopu dodala muškarcu prepoznatljive brkove.

Hitler kao nacistički vođa

Ona veruje da je diktator sahranjen 1984. godine u mestu Nosa Senjora do Livramento pod imenom Adolf Lajpcig. Budući da je od lokalnih vlasti dobila dozvolu za ekshumaciju Lajpcigovih posmrtnih ostataka, ona planira da uradi DNK test uz pomoć Hitlerovog rođaka koji živi u Izraelu.

Pretpostavke o životu Adolfa Hitlera pod lažnim identitetom oslanjaju se na ispitivanja iz 2009. godine. Tada su naučnici sproveli DNK test ostataka lobanje koji su pronađeni u blizini pomenutog bunkera u Berlinu, ali se ispostavilo da su pripadali ženi.

Istoričar Gaj Volters ocenio je Simonine navode kao “smeće”.

- Reč je o fantazijama teoretičara zavere koje nisu utemeljene na istorijskim istraživanjima, rekao je on.

2024 © - Vesti online