Nedelja 26.01.2014.
11:50
telegraf.rs

Olandova ljubavnica u srpskom filmu

Prodrmala Francusku: Žuli Gaje

Žuli u ovoj romantičnoj komediji igra lik Silvi, strankinju koja prvi put dolazi u Beograd. Junaci i junakinje ovog ostvarenja su stranci koji dolaze u Beograd u potrazi za različitim stvarima – poslom, avanturom, ljubavlju, seksom – i u susretu sa stanovnicima ovog gostoprimljivog grada pronalaze više nego što su očekivali.


Da podsetimo, predsednik Francuske uhvaćen je u prevari veka nakon što je francuski magazin “Kloser” obelodanio fotografije i informacije o tome da on pored nevenčane supruge ima aferu s glumicom Žuli.

Raskid: Valeri Trirvajler i Fransoa Oland

Prema saznanjima lista, predsednik Francuske i glumica su imali “turbulentnu romansu” protekle dve godine – za vreme i posle izborne kampanje.

Olandova partnerka Trirveler je prošle sedmice primljena u bolnicu zbog šoka posle informacija o Olandovoj aferi, dok se medijima pronela vest da je glumica navodno u četvrtom mesecu trudnoće, što je ona kasnije demantovala.

Kako piše list “Žurnal di dimanš“, Oland, koji je već inicirao razlaz sa svojom partnerkom Valeri, ima nameru da to i zvanično saopšti pre njenog puta u Indiju.

Predsednički par navodno je regulisao “modalitete razlaza”, gde su se Oland i Trirveler dogovorili da ona u prvo vreme nastavi da stanuje u njihovom zajedničkom stanu u 15. pariskom arondismanu.

2024 © - Vesti online