Subota 25.01.2014.
12:29
mozzartsport.com

Stojković od leta u Olimpijakosu!

Ponovo u crveno-belom: Vladimir Stojković
 

Doček na Kritu, a dogovor u Atini! Vladimir Stojković će od leta braniti za Olimpijakos, dok će mu Ergotelis biti samo usputna stanica pre konačne selidbe u tabor grčkog šampiona.


Doskorašnji golman Partizana postigao je sporazum sa čelnicima slavnog kluba da se u junu preseli na stadion Karaiskaki, a dotle će čuvati mreži tima iz Herakliona, gde je doputovao u petak veče i ukoliko danas prođe lekarske preglede overiće četvoromesečnu saradnju.


Odgovor na pitanje koje se odmah nameće - zašto će u Ergotelisu ostati samo do kraja ove sezone - krije se u činjenici da je reprezentativac Srbije, zapravo, postigao dogovor sa Olimpijakosom, ali kako klub iz Pireja ima popunjenu kvotu stranaca za ovo prvenstvo, Stojkovićev angažman je moguć tek u narednom prelaznom roku, kad se Atinjani oslobode jednog legionara.


Stojković je po isteku saradnje sa crno-belima slobodan igrač i sa Olimpijakosom će potpisati dvogodišnji ugovor, a u Pireju će praviti društvo još jednom bivšem igraču Partizana, Marku Šćepoviću, koji je od letos član slavnog kluba.
Inače, Olimpijakos ima bogatu tradiciju angažovanja Srba, pošto su u bliskoj prošlosti članovi ovog kluba bili Darko Kovačević, Predrag Đorđević, Marko Pantelić, Ljubomir Fejsa i Aleksandar Katai.

2024 © - Vesti online