Subota 25.01.2014.
11:09
BETA

Amela Terzić i Admir Kecap najbolji sportisti Novog Pazara 2013.

Amela Terzić
 

Terzićeva (21) je u 2013. godini osvojila zlatnu medalju na Prvenstvu Evrope za mlađe seniore u Tampereu, a bila je i kontinentalna vicešampionka u krosu.

Kecap (24) je jedan od samo dvojice prvotimaca ovdašnjeg superligaša koji su ponikli u novopazarskoj fudbalskoj školi. Fudbalski klub Novi Pazar je najbolji sportski kolektiv, atletski stručnjak Rifat Zilkić izabran je za trenera godine, a sportski direktor Odbojkaškog kluba Novi Pazar Junior Esmir Muratović trijumfovao je u konkurenciji sportskih radnika.

Nagrada za životno delo "Abdulah Duce Gegić" posthumno je dodeljena bokserskom treneru Omeru Kolašincu. Novopazarski Sportski savez peharima je nagradio i svetske prvakinje u lou-kiku Ajlu Lukač i Saidu Bukvić, biciklistu Esada Hasanovića, automobilistu Esada Došljaka i rukometnu ekipu Osnovne škole
Selakovac, vlasnik Akademije fudbala As Adem Preljević i profesor fizičke kulture Enver Međedović.

Zbog plasmana u viši rang, nagrađeni su omladinski tim Fudbalskog kluba Novi Pazar, Fudbalski klub Jošanica i Klub malog fudbala Novi Pazar, a 72 mladih sportista proglašeno je nadama godine.

2024 © - Vesti online