Petak 24.01.2014.
08:13
mondo.rs

Džastin Biber izašao iz zatvora

Problematičan: Džastin Biber
 

Ubrzo nakon pojavljivanja na sudu zbog brze vožnje u alkoholisanom stanju, Džastin Biber je pušten iz zatvora uz kauciju od dve i po hiljade dolara. Protiv njega je podignuta optužnica za vožnju u pijanom stanju i opiranje pri hapšenju.

"Prišao sam vozaču, a on me je upitao: 'Zašto ste me zaustavili?'. Objasnio sam mu da sam ga zaustavio zbog trkanja sa drugim lamborginijem. Tada sam osetio miris alkohola u vozačevom dahu, i primetio sam da su mu oči bile crvene. Pokreti su mu bili usporeni, pa sam zatražio da izađe iz automobila, a on me je pitao: 'Za koji ku*ac ovo radiš'? Vozač je napokon izašao iz automobila i držao je ruke u džepovima.

"Rekao sam mu da izvadi ruke iz džepova, zbog svoje bezbednosti, jer sam mislio da bi mogao da ima oružje pri sebi, pa sam mu rekao da stavi ruke na krov automobila kako bih ga pretresao. Vozač je izjavio: 'Što ste me je*eno zaustavili, šta sam uradio?'. Ponovio sam mu da stavi ruke na krov automobila, što je i učinio, ali ih je ubrzo spustio i rekao: 'Nemam je*eno oružje kod sebe'.

"Upozorio sam vozača da ne skida ruke sa krova jer će u suprotnom biti uhapšen, a on se ponovo okrenuo ka meni. Tada sam mu zavrnuo desnu ruku i rekao da je uhapšen, a on je uzviknuo: 'Šta to je*eno radiš'. Pozvao sam pojačanje", piše u izveštaju.

2020 © - Vesti online